Ketchup

Een recept van Jamie Oliver: “This tomato ketchup recipe will blow your socks off when dolloped on steak and chips – heaven! ”.

Home made ketchup with a lot of veggies and a little kick. Ketchup smaakt bij zoveel dingen lekker. Maar de kant en klare uit de winkel bevat teveel toevoegingen of suiker. Tomatenketchup zelf maken is daarom weer de oplossing. Deze ketchup moet echt wel een aantal weken staan om te rijpen en de heerlijke smaak te krijgen, dus het is niet een recept, vandaag maken is vandaag eten. Wel absoluut de moeite waard. Het is dus even wat gedoe, maar dan heb je ook wel wat!
Hier het hele recept: http://www.jamieoliver.com/recipes/vegetables-recipes/homemade-tomato-ketchup/

IMG_3930.jpg

 

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s